DRIVER COACHING

Sinds zijn zeventiende is Dennis al actief in de Autosport als coureur en instructeur.. ADAC GT Masters 2012 . RD3 Sachsenring

Dennis is begonnen met de racerij op z’n dertiende toen begon hij in de karts, na een aantal jaar en een aantal kampioenschappen te hebben gewonnen vond de Eindhovenaar het tijd een overstap naar de Autosport te maken. Iets wat hij altijd al wilde. Begonnen onderaan de ladder, in de Formula Fords, daarna Formule Renault, Formule 3, Formule Master en uiteindelijk Rookie Driver bij A1 Team Nederland. Deze krachtige auto is een oud Ferarri F1 auto met een Ferarri motor erin.

Daarna was er voor Dennis de overstap naar de dichte auto’s, hier is hij in verschillende Kampioenschappen en verschillende merken zoals, Lamborghini, Corvette, Mercedes actief geweest en heeft in de loop der jaren natuurlijk aardig wat ervaring op gedaan.

Naast het race over heel de wereld is Dennis de laatste acht jaar full time actief op de verschillende race circuits als Coach.  Dit voor verschillende race scholen in Nederland maar ook zeker wordt Dennis regelmatig gevraagt voor het Prive Coaching. ‘’Het is erg leuk om mensen in korte tijd te leren, controle over de auto te krijgen, inzicht in het rijden en andere deelnemers op het circuit en dit is een snelle variant doormiddel van uitgebreid een op een les krijgen.

De afgelopen jaren ben ik alleen maar met auto’s en circuits bezig geweest. Hierdoor heb ik een enorme ervaring op gebouwd en zelfs van beginnende mensen geleerd. Wel heb ik gemerkt dat het erg belangrijk is een instructeur te krijgen die weet waar hij overpraat, ervaring heeft en vooral meerdere dingen tegelijk in de gaten kan houden tijdens het rijden.

Ben je geinteresseerd bel of mail me gerust.’’ Hele of halve dag begeleiding van ervaren coureur Dennis Retera, waar hij in korte tijd uw rij en kijk techniek behandeld en u veel tips geeft waar u kunt verbeteren en voor de toekomst aan kunt werken.